Promosi Cantik Raya 2018

Assalamualaikum.

Apa khabar semua?  Bagaimana dengan Ramadhan and semua. Didoakan moga momentum ibadah berterusan sehingga ke akhir dan dibawa ke dalam bulan-bulan seterusnya.

Sekarang musim ramai membuat persiapan raya. Raya pun dah dekatkan. Nak cantik bergayakan! Sampul duit raya pun tak dilupa.

Sempena nak cantik ni promosi bulan ni memang sesuai sangat untuk semua. Memastikan semua glowing di pagi raya.

 1. Rangkaian Penjagaan Kulit YOUTH

YOUTH direka khas untuk digunakan dalam tempoh 60 hari. Diformulasi untuk semua jenis kulit termasuk yang mempunyai masalah kulit. 
  • 100% Vegan dengan bahan semulajadi
  • Tidak menyumbatkan liang pori
  • Beans lebih dari 1,500 bahan kimia berbahaya
  • Diuji oleh ahli dermatologi dan oftalmologi
  • 2/3 yang menggunakan YOUTH menjadikan kulit sedekat lebih muda dari usia sebenar
Harga RM1,010.00
Free Membership
Dapat Cash Bonus
Jimat RM252.50

2. Kolagen 

Beli 2 Diskaun 5%
Beli 7 @ 6
Seterusnya kulit kena juga dijaga dari dalamkan. Terutama kolagen yang membantu kekalkan keanjalan kulit.

  • Selepas melepasi umur 20an, kajian menunjukkan badan kita menghasilkan 1% kurang kolagen dari tahun sebelumnya. 
  • Kalau umur 34 tahun, day kurang 14%. So promosi kolagen.

Harga RM566.20
Sekotak RM283.10
Jimat RM29.80

Lagi jimat bila beli ramai-ramai
Harga RM1,788.0
Sekotak RM255.43
Jimat RM298.00

Standby nak berhari raya sakan. Makan terhidang pasti kita tak dapat nak tolakkan. Mesti berat tak terkawal. Jom bersedia untuk maintain dengan vitamin yang membantu kekal cergas dan kesihatan terjaga dengan pilihan set-set terbaik.

 3. Cleanse and Burn Set

Harga RM477.50

4. Revitalise Set

Harga RM755.00

5. Cinch Shake Mix 10% Diskaun
Pilihan antara 3 set Di bawah. Nak sambar semua pun boleh. Ini harga setiap set

Harga RM326.25
1 canistee RM163.15
Jimat RM36.25

2 x Coklat



2 x Café Latte



1 Coklat + 1 Cafe'Latte

Takkan mak ayah je nak tomeikan. Anak pun. Hadiahkan ketenangan dengan Shaklee Baby 👶 Set

6. Shaklee Baby Set Beli 3 @ 2

Harga RM720.00
Satu Set RM240
Jimat RM360


Banyak gilakan promosi bulan ni. Tu pun anda boleh jimat 10% - 15% lagi tau.
Macamana? Hubungi saya 
Shidah Abdullah (No. Ahli : 922949)
COD Nilai, Sepang, KLIA, Kota Warisan, Kota Seri Emas 
 No telefon 012-6240197 atau whatsapp http://shidahabdullah.wasap.my/
Tentang penulis shidah abdullah

Ibu 4 orang anak dara. Seorang yang simple tetapi sangat teliti. sangat suka cabaran dan sabar. Sentiasa positif dalam apa sahaja.

You Might Also Like

0 comments:

Post a Comment

Komen anda amat saya hargai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...