1st Giveaway Sempena B'day SA 6 June 2021

Assalamualaikum

Hi semua! Huish lama gila bersawang blog. Tiba-tiba kul 3 pagi ni terkenang nak tengok FB Malaysia Lifestyle Blogger. Ternampak posting SA buat Giveaway buat rindu berblogging datang balik.

Terus nak join. Masa menaip ni. Rasa nikmatnya.



Suriaamanda a.k.a SA antara blogger yang saya kagumi. Sharingnya santai tapi menarik hati yang membaca. Tak terfollow consistensy SA menulis. Dari membaca blog SA, shidah add friend SA di fb. 

Hahaha tetiba teringat kisah Adam. Hari-hari menanti update! Rasa menunggu episod novel. Ya Allah mengekek-ngekek je. You made my day with Adam's stories. Tak kurang juga geram bila ada yang komen tah hape-hape bila SA tulis pasal adam. But who cares about the haters. Abaikan aje. Ramai lagi yang positifkan. 

Shidah doakan SA sentiasa sihat dan membekalkan aura positif kepada setiap followers. Ini juga nikmatkan dengan memberi kebaikan pada orang lain.

Hah! korang bila lagi nak join. Ikut aje step-step ni.

Syarat-syarat penyertaan :

  1. Follow blog Suriaamanda 
  2. Subscribe Youtube channel Suriaamanda (klik Sini)
  3. Follow Instagram SA ( Klik Sini)
  4. Follow Facebook SA ( Klik Sini
  5. Copy and paste banner di atas. Buat entri "1st Giveaway Sempena B'day SA 6 June 2021"
  6. Komen link penyertaan di komen di posting SA di sini 




Tentang penulis shidah abdullah

Ibu 4 orang anak dara. Seorang yang simple tetapi sangat teliti. sangat suka cabaran dan sabar. Sentiasa positif dalam apa sahaja.

You Might Also Like

0 comments:

Post a Comment

Komen anda amat saya hargai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...