MASALAH SEMBELIT DAN SUKAR NAK HADAM?

Rasa sebu perut. Bila last korang membuang?. Huish kalau ada masalah ni memang terganggu segala urusan. Tambah pula angin naik ke kepala. 

Macam-macam dah cuba tapi tak jalan. Apa kata korang try Herblax.

Wa cakap sama lu! Memang jalan laju.

Masa mula-mula try dulu terkejut sangat weih. Dia punya mencuci dasyat.
Tapi korang jangan la risau sangat. Tak la sampai mengganggu sangat.
Rasa macam nak membuang biasa je tapi dia cuci betul-betul clear.

Memang payah nak explain tau! Korang ke rasa sendiri. Telan 4 biji sebelum tidur. Esok dia jalan baik punya.

Botol dia kecil je. Sebotol ada 120 biji. Tak perlu makan hari-hari pun.
Siap korang boleh ajak kawan-kawan cuci usus sama-sama. 
Ambil dalam seminggu untuk bersihkan semua.

Lepas tu korang ambil seminggu Herb-lax sambung terus ambil kalsium Ostematrix untuk bantu perjalanan pembuangan seperti biasa. Herblax tak boleh ambil selalu nanti usus kita malas sebab ada yang buat kerja untuk dia. Kita tak mahu macam tu. Kita nak bersihkan usus supaya kerja usus berjalan lancar baru la penyerapan zat-zat tip top.

Bawah ni Shidah detailkan pasal Herblax



Fungsi Herb-lax

1. Menyokong sistem penghadaman yang sihat
2. Membantu mengembalikan keseimbangan pencernaan semulajadi 
3. Melindungi daripada masalah sembelit)

Antara bahan yang terdapat dalam herb-lax ialah:

1. Daun senna
2. Kulit pokok buckthorn
3. Likuoris
4. Daun alfalfa
5. Akar culver
6. Jintan hitam
7. Jintan manis
8. Akar rhubarb
9. Bunga mallow biru

Apa yang istimewanya ♥ 

Campuran daun senna yang digunakan secara tradisional sebagai laksatif semulajadi. Ia merangsang pergerakan usus untuk melancarkan proses perkumuhan semulajadi tubuh korang


Amacam nak try! 
Roger terus KLIK SINI

Salam sayang untuk semua!
Shidah Abdullah 
Tentang penulis shidah abdullah

Ibu 4 orang anak dara. Seorang yang simple tetapi sangat teliti. sangat suka cabaran dan sabar. Sentiasa positif dalam apa sahaja.

You Might Also Like

0 comments:

Post a Comment

Komen anda amat saya hargai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...