Showing posts with label Berita Terkini. Show all posts
Showing posts with label Berita Terkini. Show all posts

Promosi Julai 2018

Assalamualaikum.

Masih dalam musim sakan beraya kan..  Tau checklist rumah openhouse berderet kan.. Relakskan minda dengan Promosi Julai 2018.

1. PENDAFTARAN AHLI SHAKLEE BARU


Buat belian 100UV dalam 1 resit, anda boleh dapat RM30 eVoucher dalam penggunaan 3 bulan. Setiap Rm100 pembelian, boleh guna voucher RM10.
.

2. PWP Pillbox berharga RM8 (Harga sebenar RM19.80)

- Dengan pembelian 100UV



3. Pembelian Youth.

- Renew & maintain : RM1,010
- Intensive bersama C&E : RP 1,675
- Percuma SHIMMER COSMETIC CASE.


Video Khas Untuk Anda!!!


 4. Collagen

- BELI 2 DAPAT 5% OFF. Harga RM566.20
- Beli 6 dapat 7 Garza RM1,788

5. Clearence Shaklee Baby, buy 1 free 1
Harga RM566.75
Jimat RM566.75
Banyak gilakan promosi bulan ni. Tu pun anda boleh jimat 10% - 15% lagi tau.

Macamana? Hubungi saya


Shidah Abdullah
Whatsapp/sms : 012-6240197 Lawati juga dan tinggalkan jejak tau Like di Fb page: shidotdotcom Add Friend di Fb : Shidah Abdullah Follow Instagram : shidotdotcom
Read More

Promosi Cantik Raya 2018

Assalamualaikum.

Apa khabar semua?  Bagaimana dengan Ramadhan and semua. Didoakan moga momentum ibadah berterusan sehingga ke akhir dan dibawa ke dalam bulan-bulan seterusnya.

Sekarang musim ramai membuat persiapan raya. Raya pun dah dekatkan. Nak cantik bergayakan! Sampul duit raya pun tak dilupa.

Sempena nak cantik ni promosi bulan ni memang sesuai sangat untuk semua. Memastikan semua glowing di pagi raya.

 1. Rangkaian Penjagaan Kulit YOUTH

YOUTH direka khas untuk digunakan dalam tempoh 60 hari. Diformulasi untuk semua jenis kulit termasuk yang mempunyai masalah kulit. 
  • 100% Vegan dengan bahan semulajadi
  • Tidak menyumbatkan liang pori
  • Beans lebih dari 1,500 bahan kimia berbahaya
  • Diuji oleh ahli dermatologi dan oftalmologi
  • 2/3 yang menggunakan YOUTH menjadikan kulit sedekat lebih muda dari usia sebenar
Harga RM1,010.00
Free Membership
Dapat Cash Bonus
Jimat RM252.50

2. Kolagen 

Beli 2 Diskaun 5%
Beli 7 @ 6
Seterusnya kulit kena juga dijaga dari dalamkan. Terutama kolagen yang membantu kekalkan keanjalan kulit.

  • Selepas melepasi umur 20an, kajian menunjukkan badan kita menghasilkan 1% kurang kolagen dari tahun sebelumnya. 
  • Kalau umur 34 tahun, day kurang 14%. So promosi kolagen.

Harga RM566.20
Sekotak RM283.10
Jimat RM29.80

Lagi jimat bila beli ramai-ramai
Harga RM1,788.0
Sekotak RM255.43
Jimat RM298.00

Standby nak berhari raya sakan. Makan terhidang pasti kita tak dapat nak tolakkan. Mesti berat tak terkawal. Jom bersedia untuk maintain dengan vitamin yang membantu kekal cergas dan kesihatan terjaga dengan pilihan set-set terbaik.

 3. Cleanse and Burn Set

Harga RM477.50

4. Revitalise Set

Harga RM755.00

5. Cinch Shake Mix 10% Diskaun
Pilihan antara 3 set Di bawah. Nak sambar semua pun boleh. Ini harga setiap set

Harga RM326.25
1 canistee RM163.15
Jimat RM36.25

2 x Coklat



2 x Café Latte



1 Coklat + 1 Cafe'Latte

Takkan mak ayah je nak tomeikan. Anak pun. Hadiahkan ketenangan dengan Shaklee Baby 👶 Set

6. Shaklee Baby Set Beli 3 @ 2

Harga RM720.00
Satu Set RM240
Jimat RM360


Banyak gilakan promosi bulan ni. Tu pun anda boleh jimat 10% - 15% lagi tau.
Macamana? Hubungi saya 
Shidah Abdullah (No. Ahli : 922949)
COD Nilai, Sepang, KLIA, Kota Warisan, Kota Seri Emas 
 No telefon 012-6240197 atau whatsapp http://shidahabdullah.wasap.my/
Read More

PROMOSI MAC 2018 YOUTH

Beza sangat guna set baru ni... tangan mula la nak pegang muka aje.. hahaha tapi tak elok pegang selalu kan.. kuman...

Kulit makin lembap... parut jerawat makin pudar... jerawat cepat sikit kecutnya...pori2 makin mula mengecik...

Maunya tak seronok... 




1. Luminous Gel Oil Cleanser


  • Mulakan dengan membersihkan dengan cleanser 3 dalam 1 ni. 
  • Tidak mengandungi sabun dan mempunyai pH seimbang. 
  • Ada campuran vitamin yang dipaten, polifenol dan alga.
  • Kulit akan menjadi lebih halus, suci gitu dan sediakan kulit untuk langkah seterusnya.



2. Perfecting Skin Toner


  • Lepas mencuci, letakkan toner pada kapas muka untuk membersihkan sel kulit mati. 
  • Kita bebaskan kulit kita dari sel2 kusam dan agen pencemar. 
  • Campuran vitamin penting, polifenol dan bahan botanikal menghidratkan dan membekalkan nutrisi pada kulit


3. YOUTH Activating Serum


  • Mengandungi 10x ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharual sel2 yang kritikal. 
  • Campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex berkesan menggalakkam penghasilan kolahen dan pembaharuan pada peringkat sel. 
  • Kulit kita akan berkelakuan lebih muda remaja dan berseri2


4. Age Defense Moisturizer SPF 50 (Siang)


  • Di waktu siang, moisturizer membantu melindungi kulit kita dari sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UBA/UVB. 
  • Vitamin dan nutrien botaninya melembapkan kulit kita dan menambahbaik penampilan kulit kita.


5. Advance Renewal Night Cream Light (Malam)


  • Di sebelah malam pula, sapukan krim ini yang mengandungi ekstrak alga marin, muscadine grape dan lotus japonicus yang menggalakkan proses pembaharuan sel kulit ketika kita tidur.
  • Campuran botanikalnya juga merangsang penghasilan kolagen dan elastin yang membuatkan kulit kita lebih muda, licin dan cerah.


6. Radiance C + E


  • Radiance C + E mengurangkan tompok2 usia, melicinkan tekstur kulit dan memperbaiki tona kulit secara menyeluruh. 
  • 20% vitamin C tulen berpaten dan vitamin E dari ekstrak sel raspberi membantu menegangkan, mencerah dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan


Testimoni Pengguna YOUTH












Nak share PROMO Mar 2018 YOUTH Skin Care.


*Intensive Treatment and Repair Set*


1.Cleanser

2.Toner

3.Serum

4.Moisturizer Spf50

5. Renewal Night cream


*⚘EXCLUSIVE FREE GIFT⚘*


1.YOUTH Beauty Bag

2. Radiance C + E Worth RM437.25

3. FREE postage

4. FREE membership

5. Cash Back RM40 next month


*PROMO PRICE RM1,070.70*

  Normal Price RM1,338.25


*"WOW 3 HARI DAH LICIN 500 SET..."*


Order Sekarang 012-6240197 


https://youtu.be/iOiZ95ROUUI

Lebih menarik jika pembelian di dalam promo

1. Free membership
2. Jimat lebih kurang RM400.00
3. Cash bonus
4. Free Radiance C & E
5. Free youth bag
6. Free postage
7. Free Regimen Card
8. Free Cermin Ajaib



Dapatkan YOUTH sekarang

Shidah Abdullah
Pengedar Sah Shaklee (No. Ahli : 922949) Kawasan Nilai, Sepang, KLIA, Kota Warisan, Kota Seri Emas 
 No telefon 012-6240197 atau 
Read More
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...